Novinky v gastronomii i retro

Inspirujte se u našich cukrářek, servírujte si mražené bochánky naší zmrzliny a vymýšlejte i tvary mušliček na talířky s čerstvým ovocem. Klidně položte vedle jen tak obyčejnou sušenku, jako se to dělávalo kdysi.

Vášnivá a neodolatelně jemná

Speciality na zimu nejsou nic neobvyklého, zmrzlina není jen symbolem léta, už dávno ne. V chladných dnech lahodný krém s kousky sušeného zázvoru, prosypaný skořicí, z takového druhu uděláte vrchol speciality, když jej obložíte plátkem pečeného jablka. Vznikne Vám obdoba vánočního štrůdlu. Změnu si udělejte v létě, den dětí je jako stvořený pro barvy, proložte vaničky s barevnými šlehanými krémy lentilkami a čokoládovými figurkami. Uvnitř mohou děti hledat jedlé barevné korálky a počítat.

Novinky v gastronomii i retro
Ohodnoťte příspěvek